Kokosplättar

Här kommer receptet!
Ingredienser för två personer:
2 st eko ägg
1 dl eko kokosmjölk
1 dl kokosmjöl
0,5-1 st fairtraide banan
1 tsk eko vaniljpulver
0,5 msk eko honung
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 nypa salt
kokosolja eller smör
Gör såhär:
1. Vispa äggen i en bunke.
2. Mosa bananen och blanda med de vispade äggen.
3. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke.
4. Vispa ner de torra ingredienserna i äggblandningen och tillsätt sedan kokosmjölken.
5. Låt hela smeten vila i 5 minuter.
6. Värm stekpannan eller plättjärnet och stek plättarna i kokosolja.
Jag serverade med en mango och bärsalsa. Jag tog lite egenplockade blåbär och hallon som jag hade i frysen samt en mango som jag skar upp i bitar och lät det sedan bara stå en stund för att gotta till sig. Dessutom toppade jag plättarna med lite ekologiska kokosflingor och ekologisk agavesirap från Renée Voltaire.

Receptet hittade jag här.
/Sabina