Choklad- och kaffecupcakes

Choklad- och kaffefrosting till ca 30 cupcakes
400 g naturell färskost
250 g mörk choklad (jag tog hälften sjuttioprocentig fin choklad och hälften blockchoklad)
1 kopp espresso (eller blanda ut ca 2 tsk snabbkaffe i 0,5 dl hett vatten)
250 g (0,5 pkt) florsocker
2 tsk vaniljsocker
25 g smält smör
Alla ingredienser ska vara rumstempererade!
Dela och smält chokladen i mikron. Vispa färskost och smör med elvisp till en jämn smet utan lkumpar. Vispa ner vaniljsocker och florsocker och fortsätt tills smeten är jämn igen. Tillsätt kaffe och smält choklad. Vspa några minuter, typ 5, men inte för länge för då kan frostingen bli för lös eller skära sig. Se till att det smakar tillräckligt mycket kaffe, häll annars i lite till. Gör sedan inte som jag och bara smeta på frostingen lite slarvigt med en sked, utan ansträng dig lite och spritsa på frostningen så kommer det bli jättefint!
Jag dekorerar ofta mina bakverk med små vimplar och skyltar. Sök till exempel på "printable halloween cupcake toppers", välj något du gillar, skriv ut och klistra på en tandpetare.