Nyttig bananpannkaka

Någon mer som är redo för lite hälsosammare mat så här efter julhelgen? Här kommer tips på en nyttig, god och lättlagad frukost.
 
Ingredienser för två personer:
1 mogen ekologisk banan
2 ekologiska ägg
1 nypa Himalayasalt
1 tsk ekologisk kokosolja
 
Mosa ägg och banan. Tillsätt en snutta salt. För en slätare smet, mixa banan, ägg och salt i en matberedare.  
 
Stek i lite kokosfett.
 
 
De här pannkakorna håller inte ihop lika bra som vanliga pannkakor, så jag rekommenderar att göra lite mindre pannkakor eller plättar för annars kan det vara svårt att vända dem. Smeten tar även lite längre tid att tillagas så stekpannan får inte vara för het för då är det lätt att de bränns vid.
 
 
Servera med till exempel med en klick keso och blåbär.
 
 
(För en lyxigare variant av bananpannkakan, kolla här.)